52.Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması

52.Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması "Yazılım" Alanında Bir Başarı Daha

Öğrencimiz Selim YAVUZ'un "Yazılım Alanı Kategorisi - Yapay Zeka Temasında" danışman öğretmeni Asım BARUT rehberliğinde hazırladığı "Görüntü İşleme Teknolojisi Kullanarak Otizm Spektrum Bozukluğu Tespiti" projesi ile Bölge Finallerinde üçüncü oldu. Okul müdürümüz Servet ÖZGÜL öğrencimizin okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiğini;  danışman öğretmeni eşliğinde büyük emek vererek iki yıldır okulumuza Tübitak yarışmalarında bir bölge birinciliği ve bir bölge üçüncülüğü getirdiğini, ayrıca proje seçimlerinde hassas davranarak ülkemizin geleceğine yön veren alanlarda çalışmalar yaptığından dolayı da öğrencimize ve öğretmenimize teşekkür ettiler. Başarı Bizim İşimiz.

01.04.2021 732

01-04-202101-04-2021