Özel Program Ve Proje Uygulayan Fen Liseleri

Özel Program Ve Proje Uygulayan Fen Liseleri "Müzakereli Kitap Okuma" Programı Yürütüyor

Genel Müdürlüğümüze bağlı özel program ve proje uygulayan fen liseleri “Müzakereli Kitap Okuma Programı” için ortak bir çalışma yürütüyor. Program, Genel Müdürlüğümüze bağlı özel program ve proje uygulayan fen liseleri arasında belirlenen ortak bir eser üzerinden okuma sürecinin yürütülmesi ve süreç sonunda kitaba yönelik müzakerelerin çevrim içi olarak yapılması esasıyla gerçekleştiriliyor. Müzakereli Kitap Okuma Programı’nın ilk toplantısı 28 Şubat Çarşamba günü Tarık Buğra’nın Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan Küçük Ağa eserine yönelik olarak okulumuzunda katıldığı çevrimiçi toplantı ile gerçekleştirildi. Okulumuzu Edebiyat öğretmenimiz Gözde Yücetaş Artan liderliğinde öğrencilerimiz Selvi Çobanoğlu, Ada Canbolat, Betül Yücel, İkra Yağmur Kalfe, Lemar Alahmadalsaid temsil etmişlerdir.

28.02.2024 141

Projeye katılım saglayan okullar;

Adana Fen Lisesi

Aydın Efeler Fen Lisesi

Aydın Nazilli Fen Lisesi

Ankara Pursaklar Fen Lisesi